Anna Fialová (Julie Vlčková) - seriál Vinaři

Anna Fialová (Julie Vlčková) - Vinaři

Anna Fialová (Julie Vlčková)

Datum narození: 9.2.1996
Znamení: vodnář

Charakteritika postavy Julie Vlčkové: Krásná Vlčkova dcera, první hlas Hrozénku. Někdy si říká, že je jí pro takovou díru škoda. Ale na druhou stranu, je někde krásnější místo?

Anna Fialová za sebou zatím nemá příliš mnoho zkušeností před kamerou, ale má všechny předpoklady k tomu, abychom na její jméno časem naráželi čím dál častěji. V žilách jí totiž koluje krev Limonádového Joe, známého herce a operního pěvce Karla Fialy, jehož je vnučkou.

Filmografie

  • 2014 - Vinaři
  • 2013 - Bella Mia
  • 2010 - Osudové peníze
  • 2009 - Vyprávěj
  • 2008 - Kouzla králů
  • 2004 - Román pro ženy
  • ...