Lukáš Langmajer (Machr) - seriál Vinaři

Lukáš Langmajer (Machr) - Vinaři

Lukáš Langmajer (Machr)

Datum narození: 25.8.1980
Znamení: panna

Charakteritika postavy Machra ve Vinařích 2: Porybný Machr se z jihomoravských Křetic dostal do severočeského Strdína vlastně náhodou. Myslela si, že všichni Křetičtí jedou jenom na pivo do Sovičky. Ale protože je Machr kluk učenlivá a žádný nápoj s obsahem alkoholu mu není lhostejný, i na české (respektive pivní) podmínky se odkáže rychle adaptovat. A navíc to vypadá, že na druhém konci republiky konečně nalezne skutečného přítele!

Charakteritika postavy Machra ve Vinařích 1: Porybný, tak trochu alkoholik z přesvědčení.

Lukáš Langmajer se v divadle pohybuje od svých třinácti let, a že by se mohl věnovat nějaké manuální práci kategoricky odmítá. Sám sebe považuje za velmi nezručného.

Jeho starším bratrem je herec Jiří Langmajer. Podobou, hlasem, mimikou obličeje, gesty, ale i pohledem se nezapřou.

Filmografie

  • 2015 - Babovřesky 3
  • 2014 - Babovřesky 2
  • 2014 - Vinaři
  • 2014 - Madame
  • 2014 - Musíme se sejít
  • 2013 - Babovřesky
  • 2013 - Sanitka 2
  • 2013 - Žena, bůh a pomeranče
  • 2012 - Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka
  • 2012 - Základka
  • 2011 - Muži v naději
  • 2011 - Perfidia
  • 2011 - Setkání s hvězdou: Vilma Cibulková
  • 2010 - Okresní přebor
  • 2010 - Román pro muže
  • ...

Rozhovor s Lukáemš Langmajerem o jeho roli v seriálu Vinaři 2

Machr je svéráznou figurkou první série, zůstává stále stejný?
Postava Machra se až zase tolik nezměnila.

Co na Machra čeká v druhé sérii?
Machr si v Čechách našel svého nejlepšího kamaráda, možná vůbec prvního svého kamaráda, kterého kdy měl. Navíc myslím, že naše kamarádství před kamerou se přesunulo do reálného života. Stejně tak jsem poznal jako kamaráda například Hynka Čermáka, kterého kdybych nepoznal, tak nezažiju to, co jsem zažil – možná bych se nikdy nepodíval do Rumunska, kterému jsem úplně propadl.

Jaká je druhá řada ve srovnání s první?
Změnilo se prostředí a s ním vzniklo i nové téma – a ať už jsme Moraváci, nebo Češi, tak si ze sebe budeme dělat legraci a nenecháme na sobě nit suchou. Nechci říkat, že tato řada bude lepší, to bych si nedovolil. Bude to jiné a věřím v to, že to bude dobré.