Tomáš Materna (Michal Tauš) - seriál Vinaři

Tomáš Materna (Michal Tauš) - Vinaři

Tomáš Materna (Michal Tauš)

Datum narození: 14.7.1991
Znamení: rak

Charakteritika postavy Michala Tauše: Mladý syn policisty má duši opravdového Jihomoravana. Je budoucností Křetic, umí za to vzít. I přes den na vinohradu, i v noci ve sklípku.

Tomáš Materna už jako mladý začal dabovat seriály a filmy. V roce 1991 daboval v úspěšném seriálu Kutil Tim. Další roli, kterou nadaboval byla v roce 1993 a to v Chůva k pohledání. V roce 1998 daboval v seriálu Okouzlení. Mohli jsme ho slyšet i v jiných méně úspěšných seriálech.

Jako malý hrál například v seriálu Český robinson. V únoru 2007 měl premiéru film Maharal - Tajemství talismanu, kde Tomáš hraje vnuka (Davida) bohatého Čechoameričana Aarona Cohena (Bořivoj Navrátil). Další Tomášovou rolí byla hlavní role v pohádce O Komickém učni a dceři cukráře, což je vánoční romantický příběh.

Filmografie

  • 2014 - Vinaři
  • 2014 - Zemřít šťastný
  • 2013 - Kameňák 4
  • 2013 - Maturita
  • 2013 - Nevinné lži
  • 2011 - 4teens
  • 2007 - Bestiář
  • 2007 - Maharal - Tajemství talismanu
  • 2007 - O kominickém učni a dceři cukráře
  • 2006 - Maharal - Tajemství talismanu
  • 2005 - Ordinace v růžové zahradě
  • 2001 - Politik a herečka
  • 2000 - Český Robinson
  • ...