Robert Nebřenský (Louis König) - seriál Vinaři

Robert Nebřenský (Louis König) - Vinaři

Robert Nebřenský (Louis König)

Datum narození: 8.2.1964
Znamení: vondář

Charakteritika postavy Louise Königa: Vlčkův enolog, který prý studoval víno ve Francii. Proto jako jediný dokáže pochopit Vlčkovo víno, které zřejmě předběhlo dobu. To, co jiní mají za chuť octa, má Louis za chuť ananasu či správně francouzsky „lananasu“.

Robert Nebřenský je český herec, textař a kytarista. Od roku 1986 do roku 2003 účinkoval v hudební skupině Vltava, v níž složil většinu písní. Skupina obnovila činnost v roce 2010.

Je také znám návštěvníkům Divadla Sklep, v němž účinkuje od roku 1990.

Filmografie

  • 2015 - Nackt unter Wölfen
  • 2014 - Místa
  • 2014 - Poslední cyklista
  • 2014 - Vinaři
  • 2013 - Klauni
  • 2013 - Kovář z Podlesí
  • 2013 - Škoda lásky
  • 2012 - Gympl s (r)učením omezeným
  • 2012 - Martin a Venuše
  • 2012 - Základka
  • 2012 - Život je ples
  • 2011 - Borgia
  • 2011 - Čtyři kontejnery Šaolinu
  • 2011 - Lidice
  • ...