Pavel Šimčík (Hrouda) - seriál Vinaři

Pavel Šimčík (Hrouda) - Vinaři

Pavel Šimčík (Hrouda)

Datum narození: 22.5.1977
Znamení: blíženci

Charakteritika postavy Hroudy: Hroudu považují ve Strdíně za místního hodného blázna. Hrouda je dobrý chlap, i když má trochu problém s alkoholem. Pokud se ho nenapije, je na něj spolehnutí, dokáže „zamakat“ za tři, však se to tak učil v Hamplově vinohradu.

Pavel Šimčík je český divadelní, filmový a televizní herec. Vystudoval herectví na katedře alternativního a loutkového divadla Divadelní fakulta Akademie múzických umění v roce 2000. Od té doby je členem souboru Dejvického divadla.

Pavel Šimčík je také výrazný filmový a televizní herec, hrál významné role ve filmech Bolero, Poslední plavky, O život, Vy nám taky šéfe! a ve filmu Petra Zelenky Karamazovi.

Filmografie

  • 2015 - Vinaři 2
  • 2014 - Clona
  • 2014 - Čtvrtá hvězda
  • 2014 - Hodinový manžel
  • 2014 - Rakvičky a věnečky
  • 2011 - Černá díra
  • 2010 - Okresní přebor
  • 2010 - Román pro muže
  • 2010 - Teremin
  • 2009 - O království z nudlí a štěstí bez konce
  • 2009 - Poste restante
  • 2009 - Příběhy obyčejného šílenství
  • 2009 - Zoufalci
  • 2009 - 3 sezóny v pekle
  • 2008 - Černá sanitka
  • 2008 - Karamazovi
  • ...